Uw bedrijf staat centraal

Als ondernemer hebt u een doel. U wilt bijvoorbeeld een grote doelgroep bereiken, veel omzet maken of een boodschap overbrengen. Ik help u om uw doel te bereiken. Dit doe ik op de manier die aansluit bij u en uw bedrijf. Zo kan ik bijvoorbeeld een website ontwikkelen en deze voor u onderhouden, of een marketingcampagne opstellen op sociale media. 

Mijn werkwijze

Mijn adviezen, projecten en werkzaamheden hebben één ding gemeen: ze zijn gericht op de toekomst van uw bedrijf. Daarom speelt u als ondernemer een centrale rol; ik stem mijn werkzaamheden altijd zo goed mogelijk af op uw wensen. Ik ben divers inzetbaar en ook de lengte van de periode waarin ik werkzaamheden voor u verricht hangt helemaal af van uw wensen. U mag van mij verwachten dat ik zelfstandig te werk ga en mijn opdrachten doeltreffend uitvoer. 

Van marketing tot een bedrijfsplan

Wat ik exact voor u kan betekenen, staat hieronder weergegeven.

  • Marketing. Op het gebied van marketing heb ik de afgelopen jaren ervaring op mogen doen, onder andere bij het bedrijf Ilja's Koekblik. Ik houd de sociale media kanalen bij voor deze onderneemster, zodat zij zich volledig op haar kernactiviteiten kan richten. Verder ontwerp ik (reclame)drukwerk, zoals visitekaartjes, factuur-layouts, folders en posters. 
  • Website ontwikkeling. Ik geef vorm aan diverse website's, waaronder deze website en de website van Ilja's Koekblik. Niet alleen maak en onderhoud ik de website, maar ik denk ook mee over de inhoud hiervan. Verder geef ik maandelijks de statistieken door aan de ondernemer, bijvoorbeeld over de groep klanten die de website het meeste bezoekt of de pagina die het meest bezocht wordt. Niet alleen zorg ik voor de best mogelijke kwaliteit; ik hanteer ook fors lagere prijzen dan andere website-ontwikkelaars!
  • Adviezen. Ik adviseer al enige tijd diverse bedrijven en ondernemers. De kern van mijn adviezen loopt per klant uiteen; de ene klant adviseer ik op het gebied van prijsbeleid en de andere klant geef ik advies op het gebied van hun organisatiestructuur. Voor Ambachtsbakker Wim Blom heb ik in 2021 een adviesrapport geschreven, gericht op het management, de medewerkers, de standaardprocessen en de klanten. Hierbij is samengewerkt met strategisch adviesbureau Retailvisie

* Bedrijven/organisaties die op deze pagina genoemd worden, hebben hiervoor schriftelijk toestemming gegeven.