Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Marco Klein. Ik ben 19 jaar en ik start in 2022 met mijn derde jaar van de HBO-opleiding bedrijfskunde bij hogeschool Windesheim in Zwolle. Al sinds de start van mijn opleiding heb ik erg veel plezier in de vele projecten die ik tijdens de opleiding uitvoer. Bij deze projecten, die ik bij zowel profit als non-profit organisaties uitvoer, wordt ik uitgedaagd om bedrijven en hun processen te onderzoeken, knelpunten te herkennen en voor deze knelpunten een oplossing te formuleren. De theoriekennis die ik tijdens mijn opleiding tot mij mag nemen, zet ik in de praktijk in bij mijn adviesbureau 1OP1 Proces- en dienstverbetering. 

Brede opleiding; brede vakkennis

De opleiding bedrijfskunde is ontzettend breed; ik leer allerlei zaken die voor mijn werkveld relevant zijn. Ik krijg diverse vakken: van risicomanagement tot bedrijfseconomie, en van organisatiepsychologie tot marketing. Hierdoor ben ik in staat om uiteenlopende vraagstukken binnen bedrijven aan te kaarten en met een oplossing te komen. Verder leer ik met vakken als algemene economie om trends in de markt te herkennen en hiernaar te handelen. Deze kennis maakt dat ik u als ondernemer uitstekend kan helpen met het ontwikkelen van uw bedrijf! 

Ervaring binnen het vakgebied

Naast de theoriekennis die ik tijdens mijn studie op heb mogen doen, heb ik in de praktijk al aardig wat ervaring opgedaan. Zo heb ik enkele grote projecten uitgevoerd, waarvan enkelen tijdens mijn opleiding en enkelen vanuit 1OP1 Proces- en dienstverbetering. Verder heb ik een aantal jaren als leidinggevende in een supermarkt gewerkt. In die functie heb ik niet alleen kennis gemaakt met de retail en de uitdagingen die dat vakgebied met zich meebrengt, maar ook heb ik in de praktijk ervaren welke belangrijke rollen de verschillende lagen in een organisatie hebben, en hoe belangrijk het is dat de lagen in een organisatie goed op elkaar zijn afgestemd. 

1OP1 Proces- en dienstverbetering

1OP1 Proces- en dienstverbetering stelt zich als doel om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Ik neem taken zoals marketing en websiteontwikkeling op mij, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Op deze manier kunt u uw bedrijf laten groeien, terwijl u doet waar u plezier in heeft! 


Referenties

* Bedrijven/organisaties die op deze pagina genoemd worden, hebben hiervoor toestemming gegeven.